Suçlular | Konular

Ölüm makinası İstanbul'da

Trabzon'da 5 kişiyi öldürdükten sonra kaçan ve 268 gündür yakalanamayan Eyüp Terzi, dün İstanbul'da kan döktü.
Trabzon’da geçen ağustos ayında kalaşnikofla 5 kişiyi katledip kaçan Eyüp Terzi, dün de İstanbul’da eski arkadaşı Aşkın Akhan’ı öldürüp Cafer Bölükbaş’ı yaraladı. Polis 6 kişinin katil zanlısını heryerde arıyor.

Eyüp Terzi, dün saat 15.30 sıralarında Cibali’de Karacabeyli Otoparkı’nı işleten eski arkadaşı Aşkın Akhan’la tartışıp kurşun yağdırdı. Silah sesleri üzerine otoparktaki ofisten çıkan Cafer Bölükbaş’ı da yaralayan Eyüp Terzi olay yerinden yaya olarak kaçarken otoparktakiler de arkasından ateş açtı.

Terzi’nin silahından çıkan 4 kurşunla yaralanan 8 aylık evli Aşkın Akhan kaldırıldığı İstanbul Tıp Fakültesi Hastanesi Acil Cerrahi Servisi’nde kan kaybından yaşamını yitirdi. Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde hemen ameliyata alınan Cafer Bölükbaş ise göğsüne ve karnına isabet eden kurşunlar çıkarıldıktan sonra müşahade altına alındı.

Polis olay yerinde 13 adet boş kovan buldu. Otoparktakilerin ifadeleri üzerine Eyüp Terzi’nin kimliğini belirleyen polis, katliam zanlısını her yerde aranmaya başladı. internet haber

Konular